MÅNE MÅNE

'Langstrup er en både benådet og beåndet suggestiv og strømlinet storyteller, som først og fremmest forstår at åbne op for et episk flow, som flodbølgeagtigt river læseren med sig - med hud og hår og et begær om at blive underholdt all the way. Hvilket sker i den grad ... Steen Langstrup er en af vor mest talentfulde og forjættende fortællere, netop nu og på helt sin egen facon. Han forstår at spille på diverse genrers konventioner, spilleregler og sætstykker både på popkunstens overdrev og så med dagligdagens mere jordnære akvarelfarver. For så alligvel at levere det grænseoverskridende skridt, som gør hans historie vedkommende, inciterende, nytænkt og nødvendig.'
Bo Tao Michaëlis i Politiken.

 

I mine øjne den mest vellykkede af alle mine fortumlede forsøg på at skrive bøger. Med inspiration fra Chuck Palahniuk, Irvine Welsh, Bret Easton Ellis og levet liv, skrev jeg min mest syrede bog til dato. Grænseoverskridende til tider, men kun kedelige kunstnere maler indenfor stregerne. Det var min anden bog, efter jeg havde stiftet eget forlag, og den nyvundne kunsteriske frihed skulle bruges fuldt ud. Og blev det. Men det var også en hård bog at skrive, og jeg følte mig drænet og tom, da den endelig var færdig. Jeg ville ønske, jeg havde flere bøger i mig som Måne måne, men indtil videre har der ikke været det.

Normalt er jeg en stor fan af e-bøger, men når det gælder Måne månevil jeg alligevel opfordre dig til at læse den på papir , for at få den fulde oplevelse med.

 

Et videobånd i en kuvert uden afsender.
En kræftsyg far, Ella burde tage hjem til.
En mand, der kalder sig Marcel uden at hedde det.
Månen falder fra himlen.
Man må huske for at glemme.

Måne måne er en roman om frihed, kærlighed, sex og sindets kringelkroge.

 

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev - og få tilbudt nye bøger før alle andre (og billigere!)

 

Fakta:

Udkom første gang i 2004 på 2 Feet Entertainment.

På dansk er Måne måne udgivet i en papirudgave, som e-bog og som lydbog.

Fås pt som hæftet papirbog, e-bog og digital lydbog.

 

 

FIND MÅNE MÅNE DISSE STEDER: