PANZER

'Kan stadig skrive røven ud af bukserne på de fleste og sætte de mange glade amatører i spændingsgenren i det rette perspektiv.'
Hans Larsen i Ekstra Bladet.

 

Jeg arbejdede som en gal i de år. Jeg ville bevise, at jeg ikke bare kunne skrive bedre bøger på mit eget forlag, jeg kunne også skabe det kommercielle gennembrud, som i en verden hvis eneste værdi er penge ville bevise, at jeg ... ja, jeg ved ikke. Jeg havde for meget at bevise - for meget ild indeni - og til sidst gik jeg ned. Alt blev gråt. Jeg brændte ud. Blev svimmel, når jeg kiggede væk fra computerskærmen. Lå vågen om natten. Ting, folk havde skrevet om mig, kørte rundt i hovedet på mig, jeg tjekkede salgstal konstant og fik det værre hvergang. Og det værste: Min fantasi tørrede ud. Der kom ikke længere nye idéer. Jeg havde ikke lyst mere.

Det havde hele tiden været meningen, at der skulle komme flere bind i serien om Sabotagegruppe BB. Det tredje var næsten klart inden i mit hoved. Alis K skulle have haft hovedrollen. Det er stadig derinde et sted, men det gør ikke meget liv af sig.

Når jeg tænker tilbage på den tid, er det i sort/hvid. Farverne er væk. Meget af det har smittet af på mit eget billede af Panzer, og jeg blev derfor ret overrasket, da jeg for nogle år siden skulle genudgive bogen og læste den igen. Der er masser af liv og farver i bogen. Det er en bog, jeg er stolt over at have skrevet. Det er mig en gåde, hvordan jeg kunne skrive en så levende bog, når jeg selv var gået i gråt.

 

København, april 1945. Krigens blodigste måned i Danmark. Man forbereder sig på tiden efter krigen, og det er ikke alt, der tåler dagens lys. Der er mange spil i gang, og det har aldrig været lettere at skille sig af med besværlige brikker. Døden venter lige om hjørnet. Det er på tide at stille sig selv spørgsmålet: Hvem stoler du på?

Panzer er andet bind i serien om sabotagegruppe BB, en kontant og rå krimi-noir-serie om en af Danmarks historiens mørkeste perioder. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev - og få tilbudt nye bøger før alle andre (og billigere!)

 

Fakta:

Udkom første gang i 2006 på 2 Feet Entertainment.

Udgivet på svensk i 2008 af Författarhuset, og på engelsk i 2013 af 2 Feet Entertainment.

 

På dansk er Panzer udgivet i forskellige papirudgaver, e-bogsudgaver og lydbogsudgaver.

Fås pt på dansk som paperback, e-bog og lydbog.

 

Læs mere på min engelske blog

 

FIND PANZER DISSE STEDER: