POE

- Redigeret af Steen Langstrup & Mette Strømfeldt.

 

'Sjældent har det excentriske, amerikanske forfatterskab fremstået mere levende ... en lille fin antologi, der i sin grundstemning formår at ramme det Poe-tiske irrationelle og psykologiske gys ganske glimrende.'
Nanna Goul i Berlingske Tidende.

 

En dirigent mister kontrollen og myrder sin elskede. En rædselstur i metroen fuld af spejlninger. Et grusomt besøg hos tandlægen. Et dystert besøg på et gammelt slot.

'Poe' indeholder fire makabre noveller, skrevet som hyldest til gysermesteren Edgar Allan Poe. Novellerne er 'Orkestergraven' af A. M. Vedsø Olesen, 'Metro' af Steen Langstrup, 'Ormekur' af Rikke Schubart og 'Opløsning' af Patrick Leis.

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev - og få tilbudt nye bøger før alle andre (og billigere!)

 

Fakta:

Udkom første gang i 2009 på 2 Feet Entertainment.

Novellen 'Metro' er siden udgivet på engelsk på 2 Feet Entertainment.

Novellen 'Orkestergraven' er blevet opført som opera af Fyns Opera og udgivet som selvstændig e-bog på 2 Feet Entertainment.

 

På dansk er POE udgivet i en papirudgave, og en e-bogsudgave.

Fås pt på dansk i begge udgaver. Dertil fås 'Metro' på engelsk og 'Orkestergraven' (novelle og libretto) som selvstændige e-bøger.

 

Denne lille antologi blev til i samarbejde med Krimimessen, der ønskede at hylde Edgar Allan Poe i anledning af dennes 200-års fødselsdag. Jeg tog imod opgaven med kyshånd og hyrede Mette Strømfeldt til medredaktør på bogen. I fællesskab udvalgte vi de tre andre forfattere, mens Strømfeldt alene stod for at udvælge de fire noveller, vi forfattere skulle gendigte. Resultatet blev fire meget makabre noveller, som nok kan få tante til at få kaffen galt i halsen, og det var præcis målet. Jeg ved, at hele Poe-holdet er meget stolte af resultatet.

 

Citater fra min novelle METRO

 

FIND POE DISSE STEDER: