WORK IN PROGRESS

I SKYGGEN AF SADD 2

Agnete Friis skriver 3. del

 

Læs mere om de ting, jeg arbejder på, netop nu.

 

19. juni 2015

Nu kan jeg røbe navnet på en af de tre forfattere, der skriver romanen I SKYGGEN AF SADD 2 to sammen med mig. Romanen skrives i fire dele, jeg har udstukket handlingen, men skriver kun en af delene selv.

Det, der bliver 3. del i roman, er nemlig skrevet nu. Jeg modtog manus i sidste uge, og det er godt, skal jeg love for.

Det er skrevet af Agnete Friis, som tidligere har skrevet både krimi og gys, og backlisten tæller New York Times Bestselleren, 'Drengen i kufferten', som hun skrev sammen med Lene Kaaberbøl.

Som den vågne læser vil have opdaget, så var Agnete Friis ikke med til at skrive I SKYGGEN AF SADD 1 - det bliver nemlig et lidt andet hold denne gang.

Jeg er stolt over at have Agnete Friis med, hun er superdygtig og har skrevet en fremragende 3. del, som lover godt for det færdige værk. Der mangler stadig at blive skrevet to dele af bogen, de første to, og hvem der skriver dem, må du vente med at få at vide.

Men jeg glæder mig som et lille barn til at læse dem - for det er noget af det fedeste ved at arbejde med litteratur på denne måde, når de andre forfattere puster liv i personer og handlinger, jeg kun har skitseret. Det er ren magi.

 

Læs om den første I SKYGGEN AF SADD her

Tilmeld dig mit nyhedsbrev - og modtag årets gratis sommernovelle op til sommerferien