WORK IN PROGRESS

I SKYGGEN AF SADD 2

Gretelise Holm har skrevet 1. del - og den samlede bog redigeres nu.

 

Læs mere om de ting, jeg arbejder på, netop nu.

 

05. november 2015

Der har været meget om ørerne på mig de sidste uger, så jeg har forsømt at opdatere omkring arbejdet med I SKYGGEN AF SADD 2-projektet. Det må jeg heller rode bod på nu.

Der er sket følgende: Første del af bogen er skrevet, som den sidste, og jeg er i fuld gang med redigeringen af bogens fire dele. Det er et større arbejde end ved bøger skrevet af én forfatter, for alle dele skal jo spille sammen og op mod hinanden, og bogens fire forfattere har ikke læst de andres tekster, før de skrev deres. Faktisk er jeg indtil videre, den eneste, der har læst den færdige bog.

Nu kan jeg også røbe af bogens første del er skrevet af Gretelise Holm, der også var med på holdet, da vi skrev I skyggen af Sadd 1. Gretelise Holm er en erfaren journalist og forfatter. Hun har modtaget priser for sit journalitiske arbejde, mens hendes krimi-serie om Karin Sommer har været nomineret til Glasnøglen (Årets bedste nordiske kriminalroman) hele to gange.

I skyggen af Sadd 2 er altså skrevet af Gretelise Holm, Lars Kjædegaard, Agnete Friis og mig, Steen Langstrup. Det er en skæv, humoristisk og meget dyster krimi-noir-roman. Du kan godt glæde dig.

Den udkommer 11. marts 2016.

 

Læs om den første I SKYGGEN AF SADD her

Tilmeld dig mit nyhedsbrev - og modtag årets gratis sommernovelle op til sommerferien